2015. február 13., péntek

Magic of Valentine's Day

Cím: Magic of Valentine's Day
Szereplők: Jonghyun, Kibum
Figyelmeztetés: One Shot, +18, Yaoi
Így Valentin-nap alkalmából, úgy éreztem kell valami, az "ünnephez" kapcsolódót alkotnom, úgyhogy itt van. Remélem tetszeni fog^^


Valentin nap volt. Kibum izgatottan lépkedett hazafelé a havas úton. Ma megmondja. Megmondja neki, ami már évek óta nyomja a szívét. Meg kell tudnia. Mégha vissza is utasítja.
- Megjöttem! - csukta be az ajtót a szőke fiú. Nem jött válasz. Talán nincs itthon? Talán elment valami lánnyal? Igaz, mondta, hogy tervez valamit erre a napra. Idióta! Minek reménykedett? Hogy hihette, hogy talán ő... Csalódottan dobta le a szív alakú süteményt az asztalra. Inkább elmegy aludni, csak legyen vége ennek a borzalmas napnak. Fölkullogott a lépcsőn, és benyitott a szobájába. Ám a nyomasztó sötétség, és magány helyett valami más fogadta. Jonghyun, kezében egy dobozzal, néhány meggyújtott gyertya társaságában, félénken mosolyogva állt előtte. Kibum lesokkolódott. Neki készült...
- E-ez...? - kezdte el a fiatalabb, de a másik a szájára tapasztotta a kezét.
- Kim Kibum, eddig sokáig tartogattam magamban de már nem bírom. Szeretlek - nézett a szemébe. Pupillái enyhén kitágultak, és az őszinteségtől csillogtak. A szőke fiú még sosem érzett ilyet. Valami határtalan boldogság kerítette hatalmába. Nem tudott megszólalni. Csak kitárta a karját, és szorosan magához húzta a másikat. Az átkulcsolta karjait vékony dereka körül, és mégjobban megszorította. Testük egymásnak nyomódott. Arcuk olyan közel volt egymáshoz, hogy bőrükön érezték egymás leheletét. Egyikük sem mert lépni. Mindennél jobban kívánták egymást de féltek. Sok év ábrándozása ellenére, most mégsem mertek semmit sem tenni. Féltek, hogy elrontják. Féltek, hogy valami rosszul sül el. De ha már eddig eljutottak, most nem rezelhetnek be. Jonghyun félénken hozzáérintette ajkait a másikéhoz. Először csak ízlelgette, aztán nyelvével is elkezdett munkálkodni. Kibum szétnyitotta száját, szabad utat engedve az alacsonyabbnak. Karjai átvándoroltak a nyakára, és beletúrtak a hajába. Jonghyun borzalmasan jól csókolt. Ezt a fiatalabb fiú halk nyögések formájában adta a másik tudtára.
- Jonghyun - szakadt el egy pillanatra a másiktól - Én is szeretlek. Nagyon
A barna hajú fiú szíve nagyot dobbant. Szereti őt. Ez a tünemény szereti. Alig bírja elhinni.
- Kibummie - simította meg az arcát, aztán szenvedélyesen csókolni kezdte. Szájáról áttért a nyakára miközben nagyokat szívott rajta. Megfogta a fiatalabb combját, és állva az ölébe vette. Az átkulcsolta lábait a dereka körül, karjait pedig Jonghyun nyaka köré fonta. Az idősebb elindult az ágy felé, és ölében a szőke dívával leült rá. Kibum óvatosan benyúlt a másik pólója alá, kitapintva annak kockáit. Jonghyun egy mozdulattal lehúzta magáról a fölöslegesnek vélt ruhadarabot és eldobta. Kibum is hasonlóképpen cselekedett aztán szorosan nekinyomta felsőtestét a másikénak. Jonghyun apró csókokkal hintette a másik kulcscsontját. Kezeit levezette a csípőjére, aztán lágyan elkezdte csiklandozni. A fiatalabb édesen elnevette magát, és elkezdett rángatózni. Közben ajkait a másikénak nyomta, annak reményében, hogy így talán abbahagyja az ő "kínzását". Célját el is érte, ugyanis a barna fiú kezeit a csípőjéről, a hátára vezette. Hátradőlt az ágyban magával rántva a szőkét is. Szorosan ölelték egymást, miközben elkezdték lehámozni magukról a nadrágot. Bele sem gondoltak mit művelnek. Csak a vágy és a szerelem hajtotta őket. Jjong belemarkolt barátja, inkább már párja fenekébe. Az halkan fölsikkantott. Ám az idősebb elvigyorogta magát, és a másik fölé mászott. Elkezdte csókolgatni és szívogatni a másik mellkasát ami apró nyögéseket idézett elő az alatta fekvőből. Szájával egyre lejjebb haladt, aztán egy mozdulattal lehúzta a szőkeség alsónadrágját. Őszintén, egy kicsit zavarban volt. Pedig sokszor látta már így Kibumot. Ha nincs törölköző a fürdőben, csak kimennek meztelenül. Sosem voltak szégyenlősek. De ez most más. Most miatta van ilyen helyzetben. Ez a tény nagyon fölizgatta. Elkezdte masszírozni a másik alsó felét, amitől annak  torkát jóleső nyögések hagyták el.
- Jjong - szólalt meg - Csinálhatjuk normálisan ha szeretnéd...
- Bi-biztos...? - a barna fiú szemében meglepettség tükröződött.
- Igen...hiszen ha már csináljuk, csináljuk normálisan - a hangja nem hangzott túl magabiztosan, ám érződött rajta, hogy komolyan gondolja.
- Rendben - Jonghyunnak új volt a dolog. Ugyan sokszor csinálta már, férfiakkal, és nőkkel egyaránt, de szerelemből még soha sem. Mindig csak az élvezet kedvéért. Most kíváncsi volt erre az új dologra. Merengése közben lassan lehúzta saját magáról is az alsóneműt. A szekrényhez sétált, és elővett egy tubus síkosítót. Visszanézett az ágyra és akkor tudatosult benne, hogy megkapta. Megkapta azt, amire mindigis vágyott. Élete szerelme ott ült az ágyon, azzal a gyönyörű, pihe-puha testével csak rá várva. Boldog volt, nagyon. Újra kedveséhez sétált, adott egy lágy csókot az ajkaira, és beült a lábai közé. Lassan egy kis síkosítót nyomott az ujjára, és elkezdte vele bekenni a másik lyukát. Lábait hátranyomta, hogy jobban hozzáférhessen, aztán óvatosan belényomta az egyik ujjpercét. A fiatalabb hangosan sikkantott föl. A barna fiú aggodalmasan a szemébe nézett, de Kibum csak halványan elmosolyodott, és azt suttogta, hogy folytassa. Így hát Jonghyun lassan körözve csúsztatta be az egész ujját, majd elkezdte mozgatni. Közben már a másodikat, és a harmadikat is nyomta befelé. Kibum nyögései pedig egyre csak erősödtek. Az idősebb közben végig a szemébe nézett, és apró csókokat nyomott az ajkára. Mikor a szőkeség már elég tág volt, Jonghyun kihúzta az ujjait belőle. Egy kis síkosítót kent férfiasságára, aztán lassan párjába nyomta. A fiatalabb arca eltorzult a fájdalom és az élvezet vegyes keverékétől. Az idősebb lassan kezdett el mozogni benne, míg ajkaival a másik mellbimbóit vette célba. Közben kezei a másik vékony csípőjén vándoroltak. Kibum a másik derekára kulcsolta lábait, kezeit pedig a hátára tette. Testük harmonikusan mozgott egymással, miközben ajkaikkal hevesen falták egymást. Nyögéseiket elnyomták csókjaik, így csak tompán hallatszottak. Jonghyun imádta ezt. Imádta, hogy a szőke az ő nevét suttogja, hogy szinte már egybeolvadnak. Imádta, hogy ez a gyönyörűség már az övé. Mindenét imádta. A nevetését, a stílusát, az anyáskodó természetét, a ribancos dívaságát ami nagyon vonzóvá tette, a vékony csípőjét, a gyönyörű szőke haját, a rövidnadrágjait amik mutatni hagyják formás lábait, de legjobban azt a jó szívét. Amivel szereti őt. Az idősebb lökései egyre felgyorsultak, ezzel  egyetemben a szőke nyögései is. Közben ujjaikat szorosan összekulcsolták, és még mindig tartották a szemkontaktust.
- Bummie...annyira, de annyira szeretlek - tapadt a fiatalabb nyakára Jonghyun, miközben szorosan átölelte. Nem baj, hogy már mondta. Szereti ezt kimondani. Érezte, hogy a másik szíve is ugyanolyan gyorsan ver mint az övé.
- Éhn...is - nyögte a fiatalabb - Nagyon - mosolyodott el. Kezeit enyhén zihálva hátáról átvezette a vállára, hogy lehúzza egy csókra. Kimondhatatlanul boldog volt. Nem gondolta, hogy ez fog történni. Éppen ő készült szerelmet vallani, erre a másik tette meg.
- Kibum...ha valami fáj akkor szólj, oké? - tette a fiatalabb kezét a mellkasára, rá pedig a sajátját - Annyira jó veled szeretkezni, csak egyfolytában az kattog bennem, hogy ezzel fájdalmat okozok neked.
- Jjong - simította meg kedvese arcát a fiatalabb - Egy kicsit tényleg fáj, de az élvezet, és az érzés, hogy mennyire szeretlek ezerszer erősebb. Szóval folytasd.
Jonghyun szíve hatalmasat dobbant. Elhelyezkedett egy kényelmesebb pózba, és elkezdte határozottan a másikba lökni férfiasságát. Az csak mégjobban fölizgatta, hogy a szőke közben kéjesen nyögdécselt, és csípőjét a másikkal együtt mozgatta. Az idősebb rámarkolt kedvese férfiasságára, és a tempójukban kezdte azt kényeztetni. Kibum torkából nagyobb nyögések törtek elő, és körmeit belemélyesztette a másik hátába. Hangosan sikított föl mikor a másik egy erősebbet lökött rajta. Már egyiküknek sem kellett sok, hogy elmenjenek. Lihegésük egyre erősödött, és testük szorosan egymásénak tapadt. Élvezetük egyre csak erősödött, aztán egy ponton mindkettőjüknek beteljesedett. Nyögve élveztek el, Jonghyun pedig óvatosan kedvesére dőlt. Pár másodpercig még lihegve így maradt, aztán fordított a testhelyzetükön. Ölébe húzta a fiatalabbat, és kezeit a derekára tette. Szorosan húzta magához, arcára apró puszit nyomott. Csak élvezték a pillanatot. Egymás karjaiba olvadva hallgatták a szívverésüket. Gyönyörű és megnyugtató pillanat volt.
- Csodálatos voltál. Minden amiről eddig álmodni is alig mertem most megvalósult.
- Ugyanezt érzem - bújt szégyenlősen a másik vállába. Szorosan ölelte. Ez a fiú már az övé. De... - Jongie, azt nem értem, hogy mégis honnan vetted elő azt a síkosítót. Mert az biztos, hogy nálam nem volt... - a barna fiú szája ravasz vigyorra húzódott - Várjunk csak...te ezt előre eltervezted?! Szemét disznó! - kezdte el Kibum játékosan ütögetni a másik karját.
- Csak egy kicsit. Bár ezt inkább úgy mondanám, hogy csak minden helyzetre fölkészültem - mosolygott az alacsonyabb aztán, lefogta a másik karjait és ujjaikat összekulcsolta. A szőkét egy csókkal hallgattatta el. Az pár másodpercig még kapálózott, de aztán beletörődött, és édesen visszacsókolta. Úgy maradtak még egy ideig és valahogy a világ olyan tökéletes volt. Megtalálták amire a legjobban szükségük van. Megtalálták egymást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése